46-43

Ett litet uppehåll som jag ber om ursäkt för. Datorn är inlämnad och det har försvårat det hela lite. Dessutom har det varit röj flera dagar på raken nu... Först var det peppdag på tisdagen inför skolkampen. Sen var det skolkampen på onsdagen och jag har aldrig skrikit så mycket i hela mitt liv. Sen jobbades det på kvällen och rugbt och softboll var min kvällsunderhållning. Igår var det en vecka kvar till studenten!!! Vi åkte till Stockholm med klassen och gick på museum, fast mest åt vi och shoppade. Jag köpte in en mamma-tunika som var så fin, det blir studentkvälls-outfiten! Vart jag ska på kvällen är fortfarande ett mysterium men efterfestsplaner är på gång i alla fall.
Ikväll är det Talangkampen och vi hejar på Rosedal! Sen får vi se Björn Gustafsson i förbifarten. Efter kampen är det röj i Stadsparken för alla som inte har något för sig. Kom dit och ta med en boll eller ett kubb om du har!

Puss på er!

49-47

En lugn och trevlig helg är avverkad. Fredag blev 200 gram choklad och Magnus Uggla. Lördag blev först städning och sen grillning och Eurovision med Lotta och Nisse (gillar den kombinationen av smeknamn). På söndagen blev det en oväntad träff med mor min och vi handlade in mat till min tomma kyl och frys. Bra att det är hon som ger mig grejer på morsdag, men vad kan man göra.
Nu är det bara en och halv vecka kvar! Jag ska antagligen hänga med min vän Charlotta på studentdagen. Den lilla tösen fyller 18 den 6/6, vi tar studenten den 5/6. Detta innebär att hon får gå ut efter tolvslaget. Om jag inte kommer in någonstans så hänger jag med henne framtills dess och sen skruttar jag omkring på stan i tre timmar tills folket är redo för efterfest, låter det bra? För det finns inte, att det inte blir efterfest!! Ni får inte alkoholförgifta er för mycket helt enkelt, because I will be waiting.

Puss på er!  

50

HALVVÄGS!!!

51

Idag har det varit åter en värd dag i skolan med bara en riktig lektion. Ändå har man suttit här från 8.30 till snart 16.30. Men det är mysigt! Man umgås med vänner och klasskamrater, man leker lite med färgskrivaren, man pratar med lärare och man äter grillat. De är de här dagarna jag tycker om. Jag tycker om att vara i skolan när man inte har några krav på sig. Idag mailade in troligtvis den sista skoluppgiften. Det känns bra att ligga i fas, men det kommer att ta ett tag att infinna sig i att detta snart är slut.

Från Disney har jag idag gått vidare till Astrid Lindgren. Är det friskt att jag sitter och gråter själv i ett grupprum på skolan när introt till Barnen i Bullerbyn spelas. Tårarna fortsätter forsa när jag går vidare till Rasmus på luffen. Livet skulle vara så bekymmerslöst om man bara kunde leka hela dagarna och umgås med snälla lodisar och sjunga. Det är Ehliin min kära klasskamrat som väckte den här insikten hos mig. Jag ska ge mig ut på luffarjakt efter studenten.

Jag har en kondom ritad på min hand.

Och studentdagenplanerna utvecklas hela tiden. Biljetterna till BJ är slut och det blir spännande om de släpper in folk utan biljett överhuvutaget. Kanske att jag kan smugglas in ändå, eller komma över något stängsel någonstans, men jag har andra planer på gång nu.
När jag fick höra att Kihlen ska komma till People på studentdagen kände jag att, yes! fan vad bra att jag inte har köpt någon förköpsbiljett till någonstans än även fast alla mina vänner har gjort det. Nu är fan planen att jag ska planka in på People och sen börjar min kärleksaffär med Kihlen. Planen är i princip fläckfri. Det gäller bara att jag kan smuggla in mig själv vid rökrutan när folket är lite ouppmärksammat. Hur bra som helst! Jag själv tillsammans med Kihlen på People... It's a dream come true!

Puss på er!

52

Dagarna rinner förbi. Vilken klyscha och gud så tjatigt. Jag måste hitta på ett eget uttryck för att tiden går, det är ju liksom det den här bloggen går ut på.
Dagarna rusar förbi i samma hastighet som en jagad antilop. Gud så tråkigt och alldeles för långt.
Dagarna försvinner. Dagarna trollas bort. Dagarna äts upp.
Det är liksom redan torsdag imorgon. det var söndag nyss om du frågar mig.
Imorgon är det två veckor kvar till studenten!!!

En massa människor är på skiva idag. Vad mer behöver jag säga.

Puss på er!


53

Disney är min vän! När man i förtvivlan sitter och skriver äckliga fördjupningsarbeten i filosofi och hoppet nästan är uppgivet kommer de glada peppande toner där och räddar en. Disney är bäst på svenska! Tackvare Disney har jag klarat mig igenom många, långa eftermiddagar i skolan. Det är bara så klockrent. Det går inte att tröttna på det heller. Mitt inre barn kommer alltid att få leva vidare och Disney är där för att ge det näring.

Pratet om skivan fortsätter. Jag blir bara så uppfylld och jag måste fortsätta skriva om det. Jo05 nöjer sig aldrig med att vara nästbäst, det finns liksom inte. Därför blev vår skiva så jävla underbart fantastisk. Tjatfaktorn är hög jag vet, men ni som var där vet att det är sant, ni som inte var där måste förstå hur jävla underbart fantastiskt det var, så är det bara!

Puss på er!

54

Tillbaka i skolan efter en lång helg. Yran i klassen från skivan sitter kvar och det är så himla roligt samtidigt som det är så himla sorgligt. Varför ska vi skilja åt när vi älskar varandra som mest? Samtidigt är det bra att vi älskar varandra nu på slutet så att vi kan utnyttja och göra det bästa av den tid som är kvar och samtidigt bara ha en massa bra minnen från vår tid tillsammans.
Fan vad jag är taggad på att gå på flera skivor. Jag vill, jag vill, jag vill!!! Idag har Charlotta skiva och den skulle jag så hemskt gärna vilja gå på. Grejen är att det förmodligen inte skulle vara omöjligt om jag bara ansträngde mig lite men jag är en för laglydig person för att det ska fungera. Jag blir så himla avundsjuk på alla affischer som jag ser här och där med folket som har sin skiva kvar fortfarande. Om ändå vår skiva aldrig hade tagit slut...

Jo05 tjalalalalalalalalallaalalalalalala!!!

Puss på er!

58-55

Det hade inte kunna blivit bättre. Eller jo, det hade kunnat få pågå i kanske några timmar, dygn eller veckor till. Det tog slut alldeles för fort! Men den tid som var var så jävla (ursäkta svordom) fulländad.
Alla var så enormt snygga. Vi slog alla Oscarsgalor med hästlängder! Middagen flöt på något så enormt bra och alla höll så fina tal. Tonys beskrivning av meningen med livet är redan en klassiker. Avgudade allas genomtänkta och ogenomtänkta tal och nomineringarna var alla så himla klockrena.
Det blev ett eftersläpp med sjukt drag. Bra musik och mycket dans och mina skor var bekväma hela kvällen. Enligt BJ ska vår skiva ha varit den bästa någonsin och jag har inga svårigheter med att tro dem! 
När jag tittar på bilder så här efteråt bir jag alldeles gråtfärdig, är det redan över? Hur ska detta gå? Separationsångest!!!
Det planeras i klassen att de ska gå ut och ta över någon annans skiva. Skoja inte om att jag har fått mersmak och lider ännu mera nu när jag vet att jag fortfarande in kan gå ut förän om 55 dagar. Planerna för studentdagen verkar lite komplicera sig nu också. Men på något vis bryr jag mig inte. Jag fick gå på min skiva och den var grym, jag kommer att leva på detta länge!

Puss på er! 

59

IDAG är alltså Dagen med stort D. Skiva på BJ klockan 19.00 med middag och 22.00 eftersläpp.
Du med stort D lär vara Där med stort D!
Vi ska Dansa med stort D!
Dunderfantastiskt med stort D ska det bli!

Puss på er!

60

Tre, två, ett...
Dagen med stort D är imorgon! Kom till BJ och festa järnet! Jo05 har studentskiva!! 

Exakt två månader kvar till 18 årsdagen också!

63-61

Jag är för dålig med det här att blogga. Jag glömmer bort det mellan varven och dessutom är bristen på dator en ganska bidragande del. Dagarna rinner förbi och solen skiner, idag var det dock kallt. Men det märks att sommaren närmar sig och så även min födelsedag! Shit vad jag längtar. Dock måste jag styra upp en intensivkurs och lite sånt, så en del ansvar tillkommer också. Men ansvar måste man ju liksom vänja sig med nu. Skiva om två dagar, student om 23 och 61 till den stora dagen. Exiting!
Känns lite som att den här bloggen blir en aning enformig men just nu är studenten det enda man tänker på, går inte att undgå liksom. Och inte ska man undgå det heller, man tar bara studenten en gång!

Puss på er!   

64

Fredag. Jag ska umgås med min kära jämnåriga vän Charlotta. Hur länge sen som helst som vi sågs! Alldeles för länge sen! Vi ska äta mat, förmodligen titta lite på tv och ta igen en jädra massa som man har missat. Charlotta har fått meddelandet att hon inte få gå på sin skiva, medan jag får det och vi är på samma ställe. Det är inte rättvist, men än går det att åtgärda hoppas jag. Det som är skillnad i våra fall är väl först och främst att jag har ringt och tjatat på BJ sen i september medan Charlotta ringde första gången för två veckor sen. Eftersom jag riskerar att missa min skiva om jag hjälper henne nu så ska jag ta till och hjälpa henne efter min skiva som förresten är på onsdag!! Hennes skiva är ganska lång tid efter och då ska det åtgärdas, det finns ingen rättvisa i att jag ska få gå på min och hon inte ska få gå på sin!

Puss på er!


65

Jag behövde ju inte oroa mig för någonting ju. Jag får gå på skivan helt utan problem, jag behövde inte ens hålla ett litet tal när jag ringde till karln.
Studentdagen ska vi försöka lösa genom att jag köper en förköpsbiljett till studentfirandet på BJ och sen hoppas vi på att de inte kollar leg om jag har studentmössan på mig.
Idag är en bra dag!!

Puss på er!

66

Skivsäsongen är igång mer än väl! Har kanske fått sju, åtta förfrågningar de senaste två dagarna om jag ska på den skivan eller om jag ska den där andra skivan. Alla menar väl men det är lite som att hälla salt i såren.
Planering om vad som händer på studentdagen är också i full gång nu. Folk ska köpa biljetter till BJ. Jag kan inte köpa förbiljett och får hoppas på att det inte är fullt på studentdagen och att de är snälla och släpper in mig om jag har studentmössan på mig. Men vi får se helt enkelt! Imorgon ringer jag det viktigaste telefonsamtalet i mitt liv! Ni får veta hur det går sen.

Puss på er!

69-67

Igår var det exakt en månad kvar till studentdagen, vilket alla var medvetna om. Sentimentaliteten växer och det känns som att man hela tiden befinner sig på gränsen till tårar när man inser att detta var "sista gången" jag gjorde det här. Igår fick vi i klassen en enkät att fylla i som i slutändan ska bli ett häfte, frågorna i enkäten var exempelvis vad man ska göra i framtiden och så skulle man beskriva folk i klassen. Det ett väldigt uppskattat häfte att hålla fast vid resten av livet efter gymnasiet.

Idag är det ingen skola, istället ska vi jobba och slita för att tjäna in pengar till Bangladesh. Halv tolv ska jag vara på Studenternas och börja slita inför dagens Superettan-match. Men innan dess tänkte jag utnyttja tiden och gå till skolan och skriva filosofi, en helt hysteriskt svårt hemskrivning. Jag har lyckats svara på en fråga, nu är det fem kvar...

Puss på er! 

73-70

Valborg är förbi och snart även två dagars tittande på dans. Jag har missat att skriva några dagar nu eftersom det varit ledighet och dator är en bristvara på hemmaplan. Men jag ska beskriva de dagar som gått med tre ord per dag här och nu.

73 (Valborg) Vänner, fest och cheesecake!
72 Soffa, tv, telefon
71 Dans, oväntat och uppskattat sällskap (fler än tre ord)
70 Dans, dans, dans

That was pretty much it!

Puss på er!

RSS 2.0